De bedste VPN'er i Danmark

- Marts 2022

Forskellige VPN-udbydere

Annonceinfo: Vi modtager i nogle tilfælde en kommission, hvis du opretter et abonnement hos en VPN-udbyder, som vi har henvist til. På den måde kan vi finansiere hjemmesiden.

Udbyder

Funktioner

Score

#1

Tilgængelig på:

9.8

5/5

#2

Tilgængelig på:

9.5

4.7/5

#3

Tilgængelig på:

9.2

4.6/5

#4

Tilgængelig på:

9.0

4.5/5

#5

Tilgængelig på:

8.7

4.4/5

#6

Tilgængelig på:

8.4

4.2/5

#7

Tilgængelig på:

8.1

4.1/5

#8

Tilgængelig på:

8.0

4/5

#9

Tilgængelig på:

7.6

3.8/5

#10

Tilgængelig på:

7.2

3.6/5

Sådan har vi udvalgt de 10 bedste VPN-udbydere

I vores udvælgelse af de ti bedste VPN-tjenester har vi især lagt vægt på hastighed, stabilitet, sikkerhed, anonymitet, udvalget af servere, brugervenlighed, supportmuligheder og pris.

Mange skal primært bruge en VPN-forbindelse til streaming, og derfor bygger vores samlede vurdering også på, hvor god den pågældende tjeneste er til at tilgå blokerede streamingtjenester som Netflix USA, Hulu og BBC iPlayer.

Hvis du gerne vil læse en uddybende gennemgang og test af de ti VPN-udbydere, kan du med fordel læse denne artikel, som vi tidligere har skrevet: Her er de 10 bedste VPN-tjenester på markedet

Hvordan virker en VPN-forbindelse?

Når du opretter forbindelse til en VPN, bliver din internetforbindelse automatisk omdirigeret via en server, der kan stå et hvilket som helst sted på kloden.

Det betyder, at du får en ny IP-adresse, der ikke kan spores tilbage til dig og din enhed, og samtidig bliver forbindelsen krypteret.

Krypteringen betyder, at alle de data, der sendes over internettet, bliver lavet om til ulæselige koder, der kun kan læses af lige netop din computer, tablet eller mobil.

Dermed bliver det praktisk talt umuligt for hackere og andre it-kriminelle at opsnappe ting som kreditkortoplysninger, CPR-numre og personfølsomme oplysninger.

Men omdirigeringen af din internetforbindelse, gør dig ikke kun mere sikker og anonym, når du surfer rundt – den giver også adgang til en hel masse nye muligheder.

Når du opretter forbindelse til en VPN-server i et andet land, vil alle de hjemmesider, apps og streamingtjenester, som du er i kontakt med, automatisk tro, at du befinder dig i det land, som du har oprettet forbindelse til.

Det kunne eksempelvis være USA, Tyskland, Japan eller Danmark, hvis du befinder dig i udlandet og gerne vil have adgang til danske streamingtjenester.

Dermed kan du omgå alle de geo-blokeringer, der findes i landet, og bruge alle hjemmesider og streamingtjenester på lige fod med dem, der bor i landet.

Det lyder måske lidt snørklet og teknisk krævende, men det er det heldigvis ikke.

Ved alle de ti VPN-tjenester, som vi har gennemgået, skal du blot trykke på det land, som du gerne vil oprette forbindelse til, så klarer VPN-tjenesten helt automatisk resten.